Uw tevredenheid is de kern van onze onderneming

Voor ons betekent kwaliteit dat de behoeften van onze klanten op de eerste plaats komen. Onze missie is eenvoudig: onze klanten voortdurend van dienst zijn. Dit door maatwerk van de hoogste kwaliteit te leveren en een serviceniveau dat overeenkomt met de uitmuntendheid die u van ons verwacht.
Het is bewezen dat dit recept hoge klantverwachtingen wekt en dat dit de belangrijkste reden is dat meer dan 80% van onze klanten terug met ons in zee gaan.
Daarom levert Cegelec altijd een service die uw verwachtingen overtreft. En voor ons, is dit de meest natuurlijke zaak van de wereld.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot uw dienst
Onze missie is het versterken van de concurrentievoordelen en de prestaties van onze klanten. Daartoe plannen, installeren en onderhouden wij totaaloplossingen op het gebied van elektriciteit, automatisering en IT voor infrastructuur, zowel in netwerk georganiseerde steden als geoptimaliseerd energiebeheer.

Wij ondersteunen onze klanten uitgebreid, deskundig en onafhankelijk van fabrikanten en leveranciers. Onze prioriteit is een efficiënt en gestructureerd projectbeheer. Want alleen zeer goed geplande en gecoördineerde projecten garanderen optimale resultaten op lange termijn.

Cegelec is meer dan een leverancier van multi-technische diensten. Wij zijn een partner die anticipeert en meedenkt met haar klanten en alle werkprocessen. Dankzij een gepersonaliseerde aanpak en een expertise van meer dan vijftig jaar, garanderen wij u een perfecte realisatie van uw project. Onze troef: u profiteert van de competenties van een multidisciplinair team maar u heeft slechts één centraal aanspreekpunt.

Wij hebben het volste vertrouwen in onze medewerkers die dag in, dag uit, het beste van zichzelf geven. Dankzij hun expertise en knowhow kunnen wij innovatieve oplossingen uitwerken, rekening houdend met de kosten die de levenscyclus van uw installatie met zich meebrengt.

Onze specialisten werken voortdurend hun kennis bij door middel van specifieke opleidingen aan de VINCI Energies Academy. Ze lopen voorop bij technologische ontwikkelingen in uw sector. Hun vaardigheden, gecombineerd met de constante aanwezigheid van alle specifieke tools die nodig zijn, zorgen ervoor dat wij u een serviceniveau kunnen bieden dat ongeëvenaard is in de huidige markt.

Veiligheid op het werk
Valrisico’s, risico’s in verband met elektriciteit of hantering van materiaal, gevaren op de weg… Elke dag is de waakzaamheid van elke werknemer nodig om arbeidsongevallen en beroepsziekten te voorkomen. Cegelec streeft ernaar dat iedereen zijn dagelijkse taken in alle veiligheid kan uitvoeren.

Ondersteund door het management op alle niveaus, omvat ons engagement voor veiligheid op de werkplek een nauwgezette controle van de veiligheidsgegevens van het bedrijf en een beleid van opleiding en bewustmaking van alle werknemers. Het is van het grootste belang dat ieder van ons een medespeler is in dit proces door een veiligheidsreflex aan te nemen. Waakzaam gedrag kan de frequentie en de ernst van arbeidsongevallen verminderen.

Op het terrein heeft de prioritaire doelstelling van “nul ongevallen” aanleiding gegeven tot talrijke acties:

  • opvolging op werven
  • gepersonaliseerde ondersteuning voor nieuwe werknemers, tijdelijke werknemers en onderaannemers
  • bewustmaking van de noodzaak om persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen
  • risicobeoordeling en controles
  • communicatie acties om te informeren, een dialoog tot stand te brengen en de uitwisseling van beste praktijken aan te moedigen: E-learning, veiligheidsuitdagingen en bewustwordingsdagen