Versterk je vaardigheden

Opleidingen, mobiliteit, promotie: Cegelec bevordert uitwisselingen die je carrière vooruithelpen.

Speciale aandacht gaat uit naar je loopbaan en de ontplooiing van je talenten. Je hebt op regelmatige tijdstippen een functioneringsgesprek met je leidinggevende waarbij jouw doelen en loopbaanperspectieven worden besproken.

Tijdens dit gesprek worden je prestaties van het voorbije jaar beoordeeld en doelstellingen voor het komende jaar geformuleerd. Je rechtstreekse verantwoordelijke bespreekt met jou je eventuele carrièreplannen, opleidingsbehoeften en mobiliteitsaanvragen. Door deze gecoördineerde aanpak kunnen de behoeften van de Groep en jouw ambities beter op elkaar afgestemd worden.

Opleiding

In elke fase van je loopbaan worden opleidingen voorzien, zodat je kennis steeds up-to-date blijft. We bieden iedereen dezelfde kansen via opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Onze gezamenlijke ambitie om te slagen, is ons sterk punt. Hierdoor kunnen de business units van de Groep hun positie versterken en hun teams voorbereiden op de huidige en toekomstige uitdagingen.

De VINCI Energies Academy

Ieder jaar geeft de VINCI Energies Academy zo’n 700 trainingssessies aan ongeveer 10.000 medewerkers van de Groep. De Academy verzorgt bijna 15% van alle opleidingen die VINCI Energies elk jaar organiseert.

Het aanbod van de Academy telt meer dan 120 aangepaste opleidingen die je bij een instructeur of via e-learning volgt. De behandelde thema’s zijn heel gevarieerd en hebben allemaal betrekking op de verschillende expertisegebieden en bedrijfsactiviteiten van VINCI Energies. Deze trainingsprogramma’s zijn het resultaat van collectieve uitwisselingen tussen interne en externe experten die ervoor zorgen dat de onderwerpen tijdens het hele programma relevant blijven. Sommige opleidingen worden verzorgd door werknemers van de Groep: projectmanagers, veiligheidsmanagers, directeurs, administratief en boekhoudkundig personeel, enz. Deze kennisoverdracht vormt de kern van de VINCI Energies bedrijfscultuur.

In april 2015 werd de VINCI Energies Academy in België gelanceerd. Sindsdien zijn er reeds 17 verschillende op maat gemaakte trainingen ontwikkeld en meer dan 380 werknemers hebben één of meerdere trainingen bijgewoond.

Arbeidsmobiliteit: een opportuniteit om carrière te maken

Al onze medewerkers krijgen de kans om vooruit te gaan en carrière te maken. Een groep zoals VINCI Energies stimuleert alle werknemers om hun wensen duidelijk te maken en biedt hen veel doorgroeimogelijkheden: mobiliteit tussen de 1.600 business units van VINCI Energies, nieuwe werkomgevingen, verschillende bedrijfsactiviteiten, nieuwe verantwoordelijkheden, enz.