Onze mensen

Enkele getuigenissen

Oxana, Design Engineer

Een creatief beroep zoals Design Engineer vereist verbeeldingskracht, creativiteit en flexibiliteit. Dankzij mijn functie sta ik in contact met mensen die op zoek zijn naar creatieve en innovatieve ideeën. Ik verzamel alle nodige gegevens en volg alles op van ontwerp tot uitwerking. Mijn werk als Designer kan ook conventioneel zijn, zo maak ik ook plannen, schattingen of berekeningen waarbij nauwkeurigheid belangrijk is. Doorzettingsvermogen, geduld en een hoge toewijding komen hier goed van pas

Quentin, Project Manager

Na mijn stage en het behalen van mijn diploma, bood Cegelec me een contract aan als Project Engineer Automatische Regeling. Nadat ik meer projecten gevolgd had, ben ik doorgegroeid naar Project Manager. Eerst deed ik vooral middelgrote projecten, maar ondertussen beheer ik grotere projecten. De functie is zeer interessant omwille van de grote autonomie. Ik kan zelf beslissingen nemen op vlak van uitvoeringsmethodes en organisatie. Hiervoor wordt ik bijgestaan door een zeer competent projectteam.

Hakim, Project Engineer

Als Project Engineer sta ik aan het hoofd van een elektronisch laboratorium voor kwaliteitscontrole. Hierbij dien ik uiteenlopende competenties aan de dag te leggen, gaande van team management en relationele vaardigheden tot de beheersing van het instrumentarium. Elke dag opnieuw vragen technische en organisatorische uitdagingen om  ingenieuze en innovatieve oplossingen.


Stéphane, Technieker

Tijdens de vele jaren dat ik voor Cegelec werk, heb ik de kans gekregen om veel ervaring op te doen en mijn kennis uit te breiden. Bovendien heb ik de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen, waardoor ik me telkens kan verbeteren. Ik ben actief op verschillende werven. Deze zijn complex, van verschillende grootte en vragen een uiteenlopende technische kennis.

Vincent, Project Engineer

Het is een boeiende job omdat ik de kans krijg om projecten van begin tot eind op te volgen: vanaf de studie tot en met de indienststelling. Cegelec biedt me een realistisch carrièreplan: ik mag aan steeds grotere projecten werken. De functie van Project Engineer is een goede opleiding om later tot Project Manager te evolueren.

Onze vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep? Klik dan snel door naar onze vacatures

Ontdek alle vacatures