Bouw aan je carrière

Je talent volledig ontplooien

Cegelec wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.

Ons beleid is erop gericht om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrièreperspectieven in de groep te bevorderen. Concreet bieden we onze werknemers opleidingen, integratieprogramma’s en verschillende doorgroeimogelijkheden.

WAAROM WERKEN BIJ CEGELEC?

Onze werknemers vormen de basis van ons succes. Dankzij jou, je talenten en je vaardigheden kunnen we onze doelen bereiken.

BEGELEIDING VAN JE CARRIÈRE

Vanaf de allereerste dag in je business unit en doorheen je verschillende carrièrewendingen zorgt Cegelec ervoor dat je begeleid wordt.

VERSTERK JE VAARDIGHEDEN

Opleidingen, mobiliteit, promotie: Cegelec bevordert uitwisselingen die je carrière vooruithelpen.

HOE SOLLICITEREN?

Ben je op zoek naar een stageplaats, leercontract of job? Zou je graag werken bij Cegelec? We bieden je verschillende mogelijkheden.