Cegelec

Cegelec, een merk van VINCI Energies, is gespecialiseerd in advies, ontwerp, engineering, installatie en onderhoud voor tertiaire- en industriële gebouwen en infrastructuurprojecten.

Creatieve en kwalitatieve oplossingen voor gebouwen

Met vijf vestigingen in België en één in Nederland kan Cegelec een lokale aanpak van de projecten garanderen, dicht bij de klanten. Als één van de marktleiders in België in de gebouwensector beschikt Cegelec over heel wat ervaring en knowhow in HVAC, elektriciteit, data en sanitaire installaties, industriële koeling en brandbeveiliging. In nauwe samenwerking met onze klanten optimaliseren we elke installatie, rekening houdend met aspecten zoals energieverbruik, onderhoudskosten en betrouwbaarheid. Door creatieve en kwalitatieve oplossingen aan te bieden, komen we samen tot energie-efficiëntere installaties.

Een digitale wereld, duurzame mobiliteit en smart industrie

Informatie- en veiligheidssystemen voor weg-en spoorinfrastructuur, specifieke oplossingen voor tunnels en waterwegen, controlesystemen voor elektrische onderstations, voor thermische en nucleaire sites en voor ruimte- en luchtvaart; het is maar een greep uit de mogelijkheden waarvoor Cegelec hoogtechnologische oplossingen aanbiedt.

In een wereld die steeds meer digitaal wordt en waarin duurzame mobiliteit een steeds grotere uitdaging vormt, is Cegelec de partner bij uitstek om je te helpen evolueren naar de toekomst.

Voor ieder risico een brandbeveiliging op maat

Oplossingen op maat zijn essentieel voor een efficiënte brandbeveiliging, want elk bedrijf of organisatie bezit een eigen risicoprofiel. Cegelec Fire Solutions past de installatie aan de unieke situatie aan en zorgt ervoor dat onze klanten zich veilig en beschermd voelen, dankzij innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen in brandbeveiliging. Samen met onze klanten optimaliseren we brandbeveiligingsinstallaties om maximale veiligheid te kunnen garanderen en engageren we ons om op een creatieve manier klanten te ondersteunen in alle fases van hun project. Een flexibele en snelle service is hierbij gegarandeerd.

Ontdek de nieuwste oplossing van Cegelec Fire Solutions, het SMART-platform.

ONTDEK MEER

Veiligheid en preventie op het werk

De bewustmaking van ieder personeelslid is een eerste vereiste om ongevallen te voorkomen. Cegelec streeft naar een veilige werkomgeving.

Referenties

Ontdek onze verwezenlijkingen