Infrastructuurprojecten

Cegelec werkt doelgerichte oplossingen uit voor infrastructuurprojecten

Cegelec Infra Technics verleent advies en bijstand bij de planning, het design, de ontwikkeling, de integratie en het onderhoud van uw infrastructuurprojecten, evenals de optimalisatie ervan.

Wij implementeren oplossingen die zich richten op infrastructuren en hun werking. Wij hebben geavanceerde vaardigheden ontwikkeld in de lucht- en ruimtevaartsector, energie, spoorwegen en openbare vervoersinfrastructuren, wegen, tunnels en waterwegen in grote multitechnische projecten, alsook besturingssystemen voor elektrische onderstations maar ook voor thermische- en kerncentrales.

In België bestaat Cegelec Infra Technics uit twee Business Units, MTS (Multi Technical Solutions) en
IMCS (Industrial Measure & Control Systems), bestaande uit verschillende teams van zeer ervaren ingenieurs, software en hardware ontwikkelaars en technici in de infrastructuur sector.

Zij zijn gewend om technologieën in real-time, controle/commando, supervisie en communicatie te combineren om efficiënte oplossingen te bouwen die naadloos aansluiten bij de verwachtingen van de eindklant.

Ontdek meer

Manifest

Alle medewerkers van VINCI Energies, en dus ook van Cegelec, onderschrijven de uitgangspunten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen van de VINCI Groep.

VINCI Energies

Op zowat ieder moment in je leven, geniet je van de bijdrage van VINCI Energies. Wij dragen bij aan deze wereld in verandering door infrastructuur, gebouwen en industriële sites te verbinden met informatie en energiesystemen om zo je dagelijks leven te verbeteren.