Onze globale aanpak om u te ondersteunen

Determining with precision the most suitable objectives to be achieved, is not always easy without the expert eye of a professional. This is why we strive to identify the needs and expectations of our customers in order to propose the best solutions to be implemented to achieve complete satisfaction.

Wij werken nauw samen met onze klanten om hen systematisch te begeleiden. Hierbij is het belangrijk om niet alleen open maar ook doeltreffend te communiceren.

 

 

 

 

 

 

 

Advies
Op basis van uw ideeën of verwachtingen bieden wij advies aan en voeren wij haalbaarheidsstudies uit. Onze gekwalificeerde deskundigen werken nauw met u samen om geschikte, multitechnische oplossingen te vinden voor de planning, bouw, inbedrijfstelling of optimalisering van uw infrastructuur. Met onze gemotiveerde medewerkers bieden wij u duurzame, technisch op maat gemaakte alsook de meest economisch voordelige oplossingen. Het geringe personeelsverloop in ons bedrijf stelt ons in staat u voortdurend gespecialiseerde knowhow en constante kwaliteit te bieden.

Planning en design
Onze ingenieurs en technische projectverantwoordelijken zijn in staat om uw behoeften te bestuderen vanuit een idee, specificaties of reverse engineering van uw systeem. Onze aanpak is multidisciplinair en multitechnisch, gaande van sensoren tot actuatoren, inclusief automatiseringsfuncties, supervisie, netwerken, enz.

U krijgt van ons een geïntegreerde oplossing op maat aangeboden die u, afhankelijk van de context van uw project, in de vorm van documentatie, advies of een volledige functionele analyse wordt aangeboden.

Vernieuwing en modernisering

In het geval van vernieuwings- en moderniseringsprojecten kan ons team van experts de nodige studies voor hun rekening nemen die, afhankelijk van het geval,

  • functionele reverse engineering studies
  • migratiestudies van toepassingen van het oude verouderde systeem naar het nieuwe systeem
  • studies van hardware-interfaces, specifieke communicatiegateways wanneer een deel van het bestaande systeem operationeel blijft en verbinding maakt met het gerenoveerde systeem, dit alles terwijl de gebruikte protocollen verouderd of niet gestandaardiseerd zijn

Ontwikkeling

De benadering van onze ingenieurs en projectverantwoordelijken bestaat erin u een geïntegreerde oplossing aan te bieden op basis van kant-en-klare hardware- en softwarecomponenten.
Het is echter mogelijk dat sommige elementen ontbreken. Ons team van ontwikkelaars is in staat om hardware- en softwarecomponenten te ontwerpen, te ontwikkelen, te integreren en te valideren, zodat wij een oplossing kunnen implementeren die volledig aan uw eisen voldoet.

Realisatie
De realisatiefase omvat aankoop, configuratie, programmering, ontwikkeling en validatieactiviteiten, gevolgd door installatie- en bedradingsactiviteiten ter plaatse. Naast onze teams van ingenieurs en technici die rechtstreeks bij de uitvoering betrokken zijn, stellen wij een planningsteam samen, die de beschikbaarheid van materiële middelen en human resources verzekeren om deze activiteiten binnen de gestelde termijnen en met het vereiste kwaliteitsniveau te voltooien.

Inbedrijfstelling
Inbedrijfstelling is het proces van het verifiëren en valideren dat alle systemen en componenten die ter plaatse worden geïmplementeerd, geïntegreerd, geïnstalleerd maar ook operationeel in overeenstemming zijn met de beperkingen en functionele vereisten die tijdens de studie- en engineeringfase werden vastgelegd.
De tussenkomst, tijdens deze fase, van de ingenieurs en technici die aan de realisatiefase hebben deelgenomen, garandeert een optimale doeltreffendheid en reactiviteit tijdens het valideringsproces. Hierbij wordt een minimum aan verstoringen en beperkingen op de site gegarandeerd, vooral wanneer deze in bedrijf is.

Onderhoud
Wij begeleiden en ondersteunen u na de installatie. Naast de inbedrijfstelling adviseren wij u ook over optimaliseringsmethoden. Samen met u ontwikkelen wij onderhoudsconcepten op maat om de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van uw infrastructuur te garanderen. Onze teams bieden onderhoudsdiensten, contractbeheer, planning en uitvoering van storingen, evenals werkplaatsdiensten. Daarnaast bieden wij diensten op het gebied van operationeel- en apparatuurbeheer om de efficiëntie van uw faciliteit te verbeteren. Wij leiden onze teams op, bepalen de beste oplossingen door een gedegen analyse en bieden technische ondersteuning op elk moment, waar dat ook nodig is.

Kwaliteitsmanagement

Gedurende de gehele levenscyclus van een project, of het nu een nieuw project betreft of retrofit, klein of groot, zorgen onze ingenieurs, technici, ontwikkelaars en testers voor de integratie van het juiste kwaliteitsproces.
Wij zijn in staat ons kwaliteitsmanagementproces aan te passen aan het type project en de specifieke eisen van de klant

  • minimaal wordt het ISO9001-proces toegepast
  • in het geval van een project waarin functionele veiligheidsfuncties zijn geïntegreerd, implementeren wij de vereisten en beperkingen vermeld in norm IEC61508 of zijn derivaten
  • voor bepaalde apparatuur, specifiek voor nucleaire contracten, zijn wij 10-CFR-50 gecertificeerd