ADVIES & ONTWERP

Oplossingen op maat zijn essentieel voor een efficiënte brandbeveiliging, want elk bedrijf of elke organisatie bezit een eigen risicoprofiel.

Cegelec Fire Solutions biedt ondersteuning in het bepalen van het brandbeveiligingsconcept en de materiaalkeuze, maar kan eveneens bestaande installaties optimaliseren of explosiegevolgen en warmtestraling berekenen.

Na een inventaris van de behoeften en wensen van de klant en een grondige analyse van de risico’s, kan een specifiek systeem op maat ontworpen worden. Alle ontwerpen worden door ons team in 2D en/of 3D gecreëerd (o.a. REVIT) volgens de geldende normen en uitgangspunten. Gedurende deze fase wordt er ook overleg gepleegd met de betrokken partijen zoals adviesbureaus, UPD-opstellers (Uitgangspuntendocument), inspectie instellingen en andere belanghebbenden.

Tijdens de ontwerpfase is er steeds een nauwgezette coördinatie met andere technieken en wordt er ook rekening gehouden met milieu en omgeving. Smart engineering waarbij we altijd zoeken naar de passende oplossing binnen regelgeving en gebruik.

ONTDEK MEER

Referenties

Ontdek onze verwezenlijkingen

Innovatie

In een wereld die constant verandert, is het nodig om op nieuwe technologieën te anticiperen.