HVAC

Cegelec is een belangrijke speler in de HVAC-installatiemarkt. Door onze gecertificeerde klasse 8 D17 – D18 kunnen we flexibel reageren op de vereisten van een markt waar de omvang en complexiteit van projecten voortdurend verandert.

Bovendien is onze geavanceerde technische expertise op het gebied van HVAC-regeling, ontwerp, EPB en validatie onmiskenbaar een pluspunt.

Of het nu gaat over het garanderen van de zuiverheid van de lucht door absoluutfilters voor clean rooms in ziekenhuizen of farmaceutische gebouwen, het opzetten van systemen voor geothermie en warmterecuperatie in openbare gebouwen of zwembaden, of over het ontwikkelen van actieve plafondsystemen in kantoorgebouwen, Cegelec voldoet aan de meest strenge vereisten in sectoren waarin de specificaties en de verwachtingen van de klant heel verschillend kunnen zijn.

Ontdek meer

Cegelec

Cegelec, een merk van VINCI Energies, is gespecialiseerd in advies, ontwerp, engineering, installatie en onderhoud voor tertiaire- en industriële gebouwen en infrastructuurprojecten.

Innovatie

In een wereld die constant verandert, is het nodig om op nieuwe technologieën te anticiperen.