ELEKTRICITEIT

Cegelec stond in voor de elektrische installaties, in de ruimste zin van het woord, van de twee grootste projecten die de voorbije jaren in Brussel werden gerealiseerd: het nieuwe hoofdkwartier van de NAVO en het Europagebouw.

Dankzij onze certificatie klasse 8 (P1-P2) hebben we alle aspecten van de elektrische uitrusting voor die twee enorme projecten tot een goed einde kunnen brengen. Onze ploegen namen immers zowel de hoog- als laagspanningsinstallaties voor hun rekening, zijnde de energiedistributie, de zonnepanelen, de bekabeling voor de gegevensnetwerken, de branddetectie, de toegangscontrole, de videobewaking, alsook het gebouwbeheersysteem en de UPS.

We verzorgen niet alleen elektrische installaties in kantoorgebouwen, maar ook in farmaceutische gebouwenontspanningscentra en ziekenhuizen.

ONTDEK MEER

VINCI Energies

Op zowat ieder moment in je leven, geniet je van de bijdrage van VINCI Energies. Wij dragen bij aan deze wereld in verandering door infrastructuur, gebouwen en industriële sites te verbinden met informatie en energiesystemen om zo je dagelijks leven te verbeteren.

Referenties

Ontdek onze verwezenlijkingen

Veiligheid en preventie op het werk

De bewustmaking van ieder personeelslid is een eerste vereiste om ongevallen te voorkomen. Cegelec streeft naar een veilige werkomgeving.