Technische installaties in gebouwen

Belgium

QUATUOR, EEN ICONISCH PROJECT IN HET HART VAN BRUSSEL

QUATUOR – Brussel

Het gebouw is gelegen in de Brusselse Noordwijk, bestaat uit vier torens die gelijkaardig zijn qua uiterlijk, maar verschillend in hoogte. De torens zijn met elkaar verbonden door een openbare groene ruimte en het gebouw werd ontworpen door architectenbureau Jaspers-Eyers als een oase van groen en rust.

Het project, dat 62.000 m2 kantoorruimte biedt, is ontworpen om te voldoen aan de passiefnorm (BREEAM “Outstanding”) van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van innovatie en milieuprestaties.

Het gebouw is uitgerust met innovatieve technologieën voor verantwoorde ontwikkeling, die een uitstekend comfort kunnen garanderen.

Eind 2021 zullen de belangrijkste werkzaamheden aan het gebouw voltooid zijn en zullen de eerste gebruikers er hun intrek nemen. Naast de kantoorruimte en de centrale tuin biedt Quatuor zijn bewoners coworkingruimtes, dakterrassen, een bar, een restaurant en een fitnessruimte.

Cegelec, en meer bepaald de BU’s Cegelec HVAC Commercial South en Cegelec Elec South West, werkten mee aan de opmaak van de HVAC-, sanitaire en elektrische scopes.

We voeren ook huurinrichtingen uit voor Beobank, Silversquare, Touring, Kone, Sopra en By-Way.