Powered by your energy

Passie voor techniek

Heb jij een passie voor techniek? Kom werken bij Cegelec en word expert in elektriciteit, informatie-en communicatietechnologie, verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbeveiliging. Combineer een gezonde dosis autonomie met uitdagende multi-technische projecten en proef van de toffe sfeer onder de collega’s.

Onze waarden

Onze vacatures

Cegelec wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.

Ontdek alle vacatures

Onze expertise

Cegelec, dat zijn 12 business units gespecialiseerd in advies, ontwerp, engineering en installatie in de industrie, infrastructuur en gebouwensector. Elk met hun eigen expertise en jarenlange ervaring. Met vijf vestigingen in België en één in Nederland kunnen we een lokale aanpak garanderen, dicht bij onze klanten, zodat we hun noden echt begrijpen. Dat kan alleen als je over de strafste mensen beschikt: Technische profielen én ondersteunende diensten.

Ontmoet onze mensen

Oxana, Design Engineer

« Een creatief beroep uitoefenen zoals Design Engineer vereist verbeeldingskracht, creativiteit en flexibiliteit. Dankzij mijn functie sta ik vaak in contact met mensen die op zoek zijn naar creatieve en innovatieve ideeën. Ik verzamel alle nodige gegevens, en volg alles op van ontwerp tot uitwerking. Maar mijn werk als Designer kan ook conventioneel zijn. Zo maak ik ook plannen, schattingen of berekeningen waarbij het belangrijk is dat je nauwkeurig te werk gaat.
Doorzettingsvermogen, geduld en een hoge toewijding komen hier goed van pas. »